2009. július 10., péntek

Felrakom a habot a tortára

Ha megnézted a videót, láthatod, hogy az ami vonzóvá teszi sokak számára a CDT programot, az a biztonság, kiemelkedő jutalmazás, könnyű és egyszerű feltételek, és ami a hab a tortán, a részemről és a csoportunk részéről kapott segítség.

Egy kicsit utaltam arra a videóban, hogy aki a csoportunk részévé válik, számos támogatásban részesül, és pesze díjtalanul.


A törődés létfontosságú és minden résztvevő számára nagymértékben a siker záloga. Sőt tovább megyek, a jó és sikeres csapat tagjai némi figyelmet szentelnek a társaiknak, mint egy boldog családban.

Természetesen a Canadian Diamond Traders gyémánt üzletében is jól jön a segítség.

De félre a szép szavakat, lássuk a tényeket, hogy ha egyszer sikerül döntened, milyen támogatásban részesülsz tőlem ill. a csoport részéről:



1. az adminisztratív feledatok betanítása (regisztráció, aktiválás, stb.), ez fontos, mert ugye minden angol nyelven van, magyar nyelvű anyagok.

2. egy saját toborzó oldal számodra, mint például ez: http://vip-klub.onlinevallalkozas.eu

3. Heti többszöri élő webkonferencia - ide behívhatod ismerőseidet és barátaidat

4. Videotájékoztató, ahol természetesen nem az én elérhetőségeim szerepelnek, így az érdeklődők hozzád fordulnak majd.

5. Hetente 1x marketing képzés: ez is webkonferencia keretében történik, hogyan szólítsd meg ismerőseid, hogyan mutasd be a CDT-t, internetes partnerkeresés, meghívó levélminták, stb.

Remélem nem hagytam ki semmit, de ha hiány érzeted van, szívesen veszem a visszajelzést.


És végezetül egy kis lelkes csapat, akik megkapták a gyémántot.




Ez csupán csak egy "ízlelőbimbó izgató" videó, mivel régebbi a felvétel, és már több tízezren vannak ugyanebben a cipőben, na meg aztán ha nekem megjön a gyémánt, tuti, hogy videó lesz belőle.




UI: ha most érzed úgy, hogy kezdenél, írj és egyeztetjük a részleteket!!


Rapos Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése