2009. június 2., kedd

Válság van, vagy mégsem??

Tudom, sokan nem értenek egyet velem, és nem is várom el.

Már jópár évvel ezelőtt megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy van a világ, ahol együtt élünk mindenki mással és van az a világ, amely csak a sajátunk és ebből kitekintve az ablakunkon látjuk a "közös" világunkat olyannak, amilyen ablakon sikerül kitekintenünk.

Ebbe a saját világunkba csak olyan embereket és információkat engedünk be, amelyeket sikerül az ablakunkon keresztül megnézni és valahogy beleillik a saját kis világocskánkba, vagy esetleg valamilyen előny érdekében engedjük be.

Ez vonatkozik emberekre, és dolgokra egyaránt.

Itt van nekünk ez a válság dolog.

Azt, akihez kéretlenül tört be (pl. hirtelen megszánt a munkahelye, stb.) nem irigylem, de azt sem állítom, hogy ez örökösen kifogás lehet bármire, de egyetértek, hogy egy ideig nyomhatja az embert, sőt...

Viszont aki még megteheti, hogy egyenlőre csak az ablakon tekint rá, az nezze meg alaposan. És jól gondolja át, hogy még a szagát is beengedi.

Nos gondok, bajok mindenhol vannak, és talán manapság több helyen és több is mint kéne.

Viszont azt sokan tudják, és remélem te is kedves olvasó, hogy csak akkor veszítesz, ha feladod a harcot.

Különböző szituációkban élünk, különböző a felfogásunk, különböző az anyagi helyeztünk, egyszóval mások vagyunk, ezt tudjuk és sokminden ezt mondja nekünk.

De miben érthetünk egyet??

Próbáljuk meg, adok egy ötletet.

Van egy program, amely már közel 5 éve működik, és egyszerű, átlagos, zseniális képességekkel nem rendelkező embereknek nyújt extra jövedelmet.

Amikor igazán megismertem, és láttam, hogy különböző képpen reagálnak az emberek, eszembe jutott, hogy ez egy VIP, azaz egy kiemelt lehetőség, mert a nem éppen üzleti vénéval megáldott embereknek egy egyszerű, könnyen kiszámítható és felfogható lehetőséget ad arra, hogy nek kelljen beengednie a "válság" nevű rémet a kis világába.

Tudom, ezt már sokan ígérték azelőtt is, és sokan ebbe bele is sérültek.

Viszont én úgy látom, hogy ez egy VIP lehetőség.

Többet most nem is akarok elárulni, ha sietsz, jelentkezz a jobb oldalon lévő webkonferencia értesítőre, vagy nézd meg az oldalam és ott jelentkezz: http://vip-klub.onlinevallalkozas.eu


Zsolt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése